Våra tjänster

Oberoende vilket behov du har kan vi på Kettil Axelsson Bygg hjälpa dig att bygga. Vår ambition är att alltid erbjuda komplett service med ansvar och trygghet. Vi är en totalentreprenör som kan hjälpa dig med allt inom bygg och betong. Allt från nybyggnation av villor och flerbostadshus, tillbyggnader av altaner/uterum, montage av betongelement, till renovering av ditt badrum och kök. Vi arbetar mot både privatpersoner och företag.

Vi erbjuder alltid totalentreprenad i våra projekt. Som totalentreprenör tar vi ansvar för samtliga underentreprenörer som är verksamma i projektet, exempelvis målare, rörmokare, elektriker och plåtslagare. På så sätt säkras leveranskvalitén, både när det kommer till byggnationen och att projektet blir färdigt i tid. 


Våra uppdrag är mestadels i Västra Götaland och i Hallands län. Vi kan även genomföra uppdrag på längre distans som kräver längre resor och övernattning. Exempel på kommuner vi är verksamma inom är:

  • Tranemo
  • Svenljunga
  • Varberg
  • Falkenberg
  • Halmstad

bygg

Inga byggprojekt är för stora eller för små för oss. Vi utför nybyggnation och renovering, såväl invändigt som utvändigt. Ditt objekt kan vara alltifrån fönsterbyte på den lilla sommarstugan till tunga betongmontage i det stora industriprojektet. För badrum har vi behörighet enligt Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV. 

montage

Vid nyproduktion av villor, flerbostadshus och industrier hjälper vi till med montage av socklar och väggelement. Våra tjänster under montage görs ofta i samarbete med 3con och Tranemoprefab

betong

Kettil Axelsson Bygg har kompetensen att utföra betongarbeten såsom betonggolv, stödmurar och betongplattor. Vi hjälper våra kunder att ta fram ritningar, planera och genomför gjutningen och slutligen byggnationen.