OM OSS

Kettil Axelsson Bygg startades sommaren 2011 och fungerade från början som en totalentreprenör för de flerbostadshus som togs fram i Kettil Fastigheter regi. Men har sedan starten utökat sitt erbjudande och genomför numera projekt direkt mot privatperson och företag. Projekten omfattar allt från nybyggnation av villor och flerbostadshus, tillbyggnader av altaner/uterum, montage av betongelement, till renovering av badrum och kök.Våra kunder är allt från privatpersoner till företag och vi agerar underentreprenör mot exempelvis NCC, Peab, Skanska, Tranemo G-betong, Prefab i Tranemo, Erik Larsson Bygg och Logistic Contractor.

Vi delar kontor med 3con, Kettil Fastigheter och Kettil Byggkonsult på Storgatan 42 i centrala Limmared. 

för oss är rätt utbildning viktigt

För oss är rätt utbildning viktigt eftersom det gör att vi kan garantera kvalitativa slutresultat. Alla medarbetare på Kettil Axelsson Bygg har relevanta utbildningar. Exempel på utbildningar vi har är inom hälsa och säkerhet, säkrare användning av Kemiska produkter, fallskydds utbildning och behörighet enligt Byggkeramikrådets Branschregler BBV.

vision & affärsidé

Vår vision är att alltid erbjuda komplett service med ansvar och trygghet. Vi arbetar alltid med kvalitet i fokus och vårt mål är nöjda och återkommande kunder. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Det ska vara lönsamt och framgångsrikt att anlita oss.